Není tomu ani rok, kdy jsme na tomto místě psali o novém digitálním billboardu na pražské Pankráci. Za tuto dobu si získal své místo mezi pražskými obrazovkami a také stihl změnit majitele. Novým vlastníkem je od konce minulého roku společnost Screenet, která ho zařadila do své sítě Screenet street vision.

Tato LED obrazovka se se svými rozměry, 10 x 4 metrů řadí na přední pozice velkoplošných obrazovek České republiky. Formát obrazu (plocha 37 m2)  je totožný s formátem papírového bigboardu.

Obrazovka je orientovaná přímo proti sjezdu z komunikace 5. května. Sousedství s obchodním centrem Arkády Pankrác a stanicí metra Pankrác zaručuje efektivitu této reklamní plochy. Udávaný zásah příjemců při provozu 16h denně  je 40 tisíc řidičů a 25 tisíc chodců.

LED obrazovka pochází z dílny české firmy Imagine, má 20 mm fyzické rozteče (vzdálenost jednoho barevného bodu od druhého), což  je na tento rozměr obrazovky poměrně netypicky vysoké rozlišení a to je rozhodně přínosem pro detailní vykreslení reklamního spotu.