Pět obrazovek jako menu board V kanadském Motreálu byl otevřen vietnamský obchod Vua, který se zaměřuje na prodej sednvičů. Z pohledu digital signage a digitálního marketingu nic zajímavého až do okamžiku, než si uvědomíte, že v celém obchodě je menu řešeno pouze digitálně.

Základní  systém menu se skládá z pěti obrazovek. Čtyři jsou použity pro informace o produktech, složení meníček a speciálních akcích, prostě kompletní menu. Páta obrazovka, umístěná uprostřed, zobrazuje smyčku spotů propagujících věrnostní program obchodu a také nabídku nápojů.

Další dvě obrazovky jsou umístěny v prostoru konzumace. Mají rozdělen obraz na dvě části. Na jedné se zobrazuje klasické televizní vysílání a druhá část je určena pro akční položku z menu, jako nápoje apod., zákazník si přeci ještě může něco vybrat a přinést tak další peníze. Je to jednoduché a efektivní řešení, zabáva plus promo vlastních výrobků.Obrazovka v konzumační části obchodu

Z technického hlediska je systém řízen jednak meidaplayery pro jednotlivé obrazovky a MenuView softwarem na bázi SaaS (Software-as-a-Service). Manager obchodu může vše obsluhovat přes webové rozhraní.

Jednoduše velice zdařilá instalace v místě prodeje.