Novinka v portfoliu reklamních obrazovek má jméno „Obrazovky na nápojových automatech“.
Nedávno spuštěný pilotní projekt má na svém kontě 200 osazených nápojových automatů společnosti Dallmayr Kaffee. Volba padla na automaty s nejvyšším počtem odtočených nápojů. Obrazovky tudíž spatříte na čerpacích stanicích, v prodejnách, institucích, nemocnicích, přepravních terminálech, ale i školách, v kancelářských komplexech a výrobních provozech.

Nápojový automat s reklamní obrazovkou

Nápojový automat s reklamní obrazovkou

Portfolio lokalit je velice pestré a chytrý model centrálního dálkového řízení (bezdrátová komunikace) umožňuje promítání spotů v úzce specifikovaných lokalitách přesně dle cílové skupiny, pro kterou je propagační snímek určen.

Síť těchto obrazovek má kromě výborných lokalit ještě několik zásadních nej vlastností. Tou nejlepší je bezesporu téměř stoprocentní sledovanost média. Je tomu tak z prostého důvodu: Osoba stojící před nápojovým automatem volí nápoj v automatu a příprava nápoje trvá zhruba 30 sekund. Co v tento moment může objednatel dělat? Jediné, sledovat obrazovku. Zažene tím dlouhou chvíli a zažije rozptýlení.

Ale to není vše. Další lahůdkou je přesná statistika sledovanosti. Každý automat totiž zaznamenává, kolikrát a jaký nápoj byl objednán.

Síť je ve stádiu pilotního projektu. V blízké budoucnosti navýší počet nápojových automatů na rovnou tisícovku napříč Českou republikou.

Informace o síti:

Počet zařízení 200 nápojových automatů
Počet lokalit 200 různých prostor
Denní návštěvnost 20 000 příjemců (celá síť)
Cílová skupina selektovatelná