Transparentni LED obrazovkaKdyž se řekne LED obrazovka většina z nás si představí digitální billboard – venkovní instalace, prodej reklamního času. LED technologie si ale našla cestu i na místa, která byla dosud vyhrazena papírovým poutačům nebo v lepším případě LCD obrazovkách a zpětným projekcím. Mluvím o výlohách, o prvním místě, kterého si potenciální zákazník všimne dřív než do obchodu vstoupí. Výloha je ideální místo pro self promo.

Jak ale použít LED obrazovku na výlohu? Můžete vzít klasiskou LEDku a prostě jí na výlohu přidělat. Musíte ale počítat s dostatečným prostorem za výlohou, výrobou konstrukce a také se značnou hmotností  klasické LED obrazovky. Toto řešení je hojně využíváno různými kasíny a hernami. Nevýhodou je, že si výrazně omezíte přísun denní světla do obchodu (herny toto neřeší, denní světlo nepotřebují ). U klasických provozoven je ale žádoucí, aby klient viděl dovnitř. Jak tedy využít LEDku a přitom si nezastínit celý obchod?

Řešením je novinka,  se kterou přišla společnost Ledstudio.cz. Transparentní  (průhledná) LED obrazovka, která využívá pouze 10mm tenkých pásků s SMD diodami a zaručuje tak světelnou propustnost  až 80% . To znamená, že za provozu je z interiéru, na jehož výloze je obrazovka umístěna, vidět ven prakticky stejně dobře, jako by tam obrazovka nebyla. Transparentní obrazovka neomezuje  výlohu, okno nebo skleněnou fasádu budovy , tzn. nedochází ke snížení intenzity denního světla.

Vzhledem k malé hmotnosti (13 – 15 kg/m2) je obrazovka vhodná na všechny skleněné a polykarbonátové povrchy. Montáž je rychlá a čistá, nemusíte vrtat ani vyrábět složité konstrukce. Stačí obrazovku nalepit speciálním UV lepidlem na sklo. Pokud byste chtěli v budoucnu váš nový LED poutač přesunout, je to otázka několika sekund.

Průhlednou LED obrazovku můžete využít kdekoliv, kde najdete prosklenou stěnu, skleněné výplně, okna, výlohy a průhledné fasády budov. Použitím většího množství transparentních obrazovek za prosklené fasády budov můžete vytvořit obrovskou a unikátní obrazovou reklamní plochu.

Pár technických informací:

Průhlednost až 80%
Rozestup pixelů 10, 16 a 20mm
Svítivost až 7000 cd/m2
SMD technologie
Hmotnost 13 kg
Tloušťka 10mm
Rychlá a čistá montáž
Čipy Silan, Cree nebo Cree UKK
Ceny od 54.990,- za m2