Pokud jste v únoru projížděli pražskými ulicemi Dobříšská, Strakonická, nebo Českomoravská, nemohl vám uniknou pohled na dynamickou bigboardovou reklamu společnosti Vodafone.

Tři bigboardy společnosti Outdoor Akzent vyměnili papírový šat za digitální LED obrazovku. Tento pilotní projekt připravený Outdoor Akzentem a výrobcem LED obrazovek, americkou společností Dactronics, má prověřit životaschopnost digitálních bigboardů na českém trhu.

Alžběta Weinfurtová, PR specialistka Vodafone, komentovala právě probíhající pilotní reklamní akci slovy: „Jedná se zatím o pilotní provoz pouze na třech lokalitách v Praze. O rozšíření na další oblasti se rozhodneme poté, co zjistíme, jaké jsou odezvy a zkušenosti s pilotním provozem výše zmíněných třech ploch. Billboardy v současné době propagují vánoční nabídku Vodafonu 77 MMS měsíčně zdarma na 4 měsíce a několik taktických nabídek. Tomu je podřízena i statická grafika billboardů.“

V Česku je již několik let v provozu skupina LED obrazovek formátu bigboard. Zajímavostí tohoto pilotu je spojení třech subjektů, tedy výrobce technologie, majitele reklamní plochy a inzerenta na jediném projektu. Zároveň není žádnému dalšímu inzerentovi dovolen vstup do tohoto vysílání.

S napětím očekáváme výsledky pilotního projektu a budeme vás informovat o dalších krocích partnerů projektu.