Mood Media - instalace v prodejnách GuessMood Media oficiálně spouští rebranding značky pro lepší komunikaci vlastního postavení, jakožto globálního lídra v oblasti zážitkového designu a zároveň pro integraci dceřiných firem Muzak, DMX a Mood Media pod jedinou zastřešující značku Mood. V jádru brandu, chcete-li značky, je nový slogan „Mood: Se záměrem“, který vyjadřuje filozofii Mood založenou na silném propojení mezi klienty a jejich zákazníky napříč všemi odvětvími po celém světě.

Country managerka pro Čechy a Slovensko, Eva Chudomelová, vystihuje přínos firemního rebrandingu: „Věřím, že celý rebrandingMood Media pomůže ke sjednocení našich poboček ve světě. Je to dobré pro upevnění celkové image společnosti. V naší společnosti figurovaly tři firmy, a proto byl rebranding zapotřebí. Stalo se tak, aby se naši partneři i koncoví zákazníci lépe orientovali. Jsme společnost s mnoholetou historií. Máme 42 poboček ve všech světadílech. Je na čase, abychom se ukázali světu a České republice obzvlášť.“

Mood Media - instalace v EccoV průběhu posledních několika letMooddíky dalším přírůstkům zaznamenal rapidní růst. Klientům nabízí komplexní a propojené služby, které vytvoří unikátní, působivý a celistvý zákaznický zážitek. Ať už ve venkovních prostorech, v on-line světě nebo na cestách. Absorbováním těch nejlepších služeb a produktů z portfolií každé ze společností, mění Mood způsob, jakým zákazník vnímá značku. Mood nabízí kompletní škálu řešení – hudbu, digitalsignage, on-line messaging, sociální sítě/mobilní aplikace, lokalizační služby, čichový marketing a návrh a výstavbu audiovizuálních systémů pro maloobchod, hotely, restaurace a firmy všech velikostí po celém světě, včetně osmdesáti ze sta největších amerických maloobchodů. Mezi klienty Mood patří věhlasné značky. Například Gucci nebo TommyHilfiger. (RebrandingMood Media ukončuje jeden z amerických brandových a popkulturních fenoménů, značku Muzak. Ta způsobila mezi americkými spotřebiteli revoluci ve způsobu vnímání maloobchodu s pomocí hudby. Integrace značky Muzak a DMX sjednocuje nabídku firmy, která zahrnuje největší digitální hudební knihovnu na světě a revoluční mobilní, bezdrátové a lokalizační interaktivní řešení, které propojují klienty Mood s jejich zákazníky.)

Snaha o budování značky se promítá do každého aspektu Mood a umožňuje společnosti poskytnout silnější, propojené návrhy zážitkového marketingu, které odpovídají potřebám rozličné klientely. Mezi zákazníky Mood jsou malé i střední podniky, ale také padesátka globálních organizací.