Studenti jazykové školy LITE se věnují komunikaci až 80% z vyučovacího času. Stalo se Vám někdy, že jste narazili na anglické slovíčko, a řekli jste si: „Hmm, to už jsem někde slyšel, ale už vůbec nevím, co to je…“  Nebo se Vám občas stává, že potkáte cizince, on na Vás začne mluvit, a mluví a mluví, Vy si to překládáte, a zatímco on je již u páté věty, Vy ještě luštíte tu první?

Mnoho lidí studuje angličtinu roky, a přesto ve chvíli, kdy v životě potřebují mluvit, mají problém. Problém však nemusí být u nich samotných. Výuka angličtiny bývá často příliš zaměřena na gramatiku, teorii, doplňování cvičení v učebnicích… Výsledkem jsou pak pouze pasivní a teoretické znalosti u studentů.

Naopak Jazykové kurzy LITE vyučují angličtinu zcela jinak. Mottem školy je „MLUVIT, MLUVIT, MLUVIT anglicky!“ a studenti skutečně trénují mluvení a komunikaci převážnou část z hodiny.

Angličtina, kterou se zde učíte, je stejná jako na jiných školách. Výuka je však zaměřená právě na schopnost plynule mluvit anglicky a nebát se to použít v životě. Učíte se přirozeným způsobem, podobně, jako jsme se všichni naučili česky. Žádné učebnice ani komplikované gramatické poučky,  ale jednoduše slovní zásoba, trénink, větné vzory, trénink, konverzace, trénink… Studenti trénují komunikaci až 80% z vyučovacího času.
Spíše než mnohdy těžkopádné studium jazyka připomíná hodina v LITE intenzivní trénink.

Jazyková škola LITE - učebna„Cokoli v životě chcete dělat perfektně, musíte to trénovat! A s angličtinou je to stejné,“ říká ředitelka výuky Zuzana Řehořová. „Chcete-li být schopni mluvit, musíte mluvit. A čím lépe chcete mluvit, tím více to musíte trénovat. Možná to není tak pohodlné, jako sedět v lavici a jen poslouchat, ale funguje to!“

Od nuly k plynulé konverzaci během jediného roku!

Díky metodě, používané v LITE, se vaše jistota v mluvené angličtině rychle zvyšuje.

Pokročilejší studenti cítí změnu již po prvním měsíci. Během necelého roku se může i úplný začátečník dostat z nuly na úroveň pokročilého studenta, který je nejen schopen napsat dopis nebo přečíst email, ale především je schopen angličtinu používat v praxi – tedy v konverzaci v reálném životě.

Jazyková škola LITE má u nás 15-tiletou historii s pobočkami po celé České republice. O tento efektivní způsob výuky angličtiny je zájem nejen u nás, ale i ve světě. Metodou LITE se nyní učí angličtinu také lidé ve Španělsku, Rusku, Francii, Německu nebo Kazachstánu.

Jazyková škola LITE PrahaChcete se dozvědět více?

Navštivte ZDARMA ukázkovou hodinu jazykové školy LITE. Ukázkové hodiny se konají každý týden ve 14-ti městech po celé ČR.

Rezervujte si místo na tel.: 222 241 500 nebo na: www.lite.cz
Adresa: Opletalova 36, 110 00  Praha 1
Kontakt na pobočky a bližší informace najdete na: www.lite.cz