Společnost 3D wayfinder - 3D průvodce nákupním centrem3D technologies R&D, zabývající se 3D technologiemi, uvedla na trh digital signage produkt 3D Wayfinder. Webovou aplikaci, která umožňuje vytvářet 3D průvodce budovami. Hlavní určení je  pro dotykové obrazovky.

Aplikace zobrazuje cestu od info kiosku do cílového místa v budově a to ve 3D. V průvodci jsou zobrazeny všechny informace o budově a daném místě, tj. obchody, bankomaty, výtahy, toalety apod. Vyhledání je možné pomocí klíčových slov nebo témat.

Vytvoření průvodce budovou se provádí v rámci webové stránky aplikace. Po nahrání 3D modelu budovy je možná snadná konfirugrace průvodce. Aplikace podporuje většinu známých formátů pro 3D modely (obj, 3ds, fbx a dae).

Aplikace také nabízí umístění 3D reklamy. Např. v nákupním centru mohou všich nájemci vložit jednoduchou upoutávku na svůj obchod. Reklama se zobrazuje na základě vyhledávání a umístění kiosku.

Společnost udává, že využitím aplikace 3D Wayfinder by se investice do hardwaru (tzn. info kiosku) měla vrátit do tří měsíců. Není ovšem uveden typ kiosku.