LED obrazovky si postupně nacházejí cestu do marketingových mixů jednotlivých zadavatelů reklamy. V okamžiku kdy se zadavatel rozhodne obrazovky využít, žádá ve většině případů síť obrazovek a nejlépe s pokrytím celé republiky. Potom je výhodou pokud provozovatel vlastní síť obrazovek nebo dokáže nabídnout obrazovky  jiných sítí.

Mezi největší provozovatele sítě reklamních obrazovek patří bezesporu firma Bonuss-CZ, která má pod svými křídli v současné době 28 obrazovek (6  vlastních a 22 nasmlouvaných) a pokrývá tak většinu populace České republiky. Síť se skládá z 12 obrazek pražských a 16 mimopražských. Kde jsou zastoupena města jako Brno, České Budějovice, Plzeň, Ostrava, Teplice, Mladá Boleslav, Hradec Králové, Pardubice, Trutnov, Ústí nad Labem, Benešov nebo Špindlerův Mlýn. Klára Choulíková, ředitelka Bonuss-CZ, k tomu dodává: „Mezi naše zákazníky patří firmy s celorepublikovým působením, které vyžadují reklamní pokrytí většiny populace. To naše síť obrazovek bezezbytku splňuje . Klienti také oceňují to, že jednají pouze s jedním provozovatelem“.

Jaké obrazovky jsou v nabídce? V první řadě LED obrazovka Kačerov, která je se svojí plochou 144m2 největší LED obrazovka ve Střední Evropě (celý článek zde). Do sítě patří i největší plazmové obrazovky na světě, umístěné v Paláci Flóra v Praze (celý článek zde). Další vybrané obrazovky v přehledu:

OD KOTVA

Umístění: Náměstí Republiky Praha
Denní zásah: 80 000 lidí, 19 000 vozidel, prostředky MHD
Rozměry: 8 x 4 m
Vysílací čas: 24h

Prostranství  před OD Kotva je velmi frekventované. Velký průjezd automobilů a vozů MHD i značný pohyb pasantů. Obrazovka je umístěna přímo nad hlavním vchodem nejznámějšího obchodního domu v Čechách. OD Kotva prošel celkovou rekonstrukcí. Obrazovka je dobře viditelná od hlavního vchodu do nákupního centra Palladium.

Bonuss-CZ - LED obrazovka OD Kotva Praha

Erpet Golf Centrum

Umístění: Strakonická, Praha
Denní zásah: 72 000 lidí, 34 000 vozidel, prostředky MHD
Rozměry: 5 x 3 m
Vysílací čas: 24h

Obrazovka je v provozu od roku 2008. Lokalita je výjimečně výhodná pro své umístění na frekventované cestě vedoucí podél Vltavy a blízkosti Golf centra Erpet.

Bonuss-CZ - LED obrazovka Erpet Golf Centrum

Špindlerův Mlýn

Umístění: Hotel Centrál, Špindlerův Mlýn
Denní zásah:  16.000 lidí
Rozměry: 5 x 3 m
Vysílací čas: 18 h

Obrazovka se nachází přímo v centru města na budově hotelu Centrál – informačního centra kousek od autobusového nádraží a hlavního tahu na Skiareál Svatý Petr. Špindlerův Mlýn je atraktivní lokalita navštěvovaná v každém ročním období tuzemskými i zahraničními hosty.

Bonuss-CZ - LED obrazovka Špindlerův Mlýn

Liberec Centrum Babylon

Umístění: Liberec
Denní zásah: 25 000 lidí, 30 000 vozidel
Rozměry: 7 x 3 m
Vysílací čas: 24h

Obrazovka je umístěna na střeše Centra Babylon – největšího zábavního a hotelového komplexu v ČR, necelý kilometr od centra stotisícového krajského města Liberec. Je dobře viditelná z šestiproudového dálničního přivaděče od Prahy směrem k německým a polským hranicím. Denně tudy projedou tisíce návštěvníků přijíždějících za zábavou, ale i kongresovou a incentivní turistikou.

Bonuss-CZ - LED obrazovka Liberec Centrum Babylon