Venkovní kiosek imotion - instalace Dejte tvář muzeuBudova Muzea hlavního města Prahy prochází rozsáhlou rekonstrukcí, což sebou nese jednak výrazné finanční investice a také určité nepohodlí v podobě stavebního lešení kolem budovy.  Jak už to v našich končinách bývá, lešení bylo využito k reklamním účelům. Prostor využila společnost ŠKODA Auto, která  přišla s nápadem jak oživit stavební lešení a na dobu rekonstrukce vrátit muzeu jeho tvář!  A navíc finančně přispět na rekonstrukci.

Oživení budovy se skládá z reklamní plachty (v současné době s fotografií modelu Škoda Yeti), dvou LED panelů umístěných v okénku vozu na místě řidiče a venkovního kiosku iMotion 46P s HD USB kamerou vybaveným speciálně upraveným operačním systémem a aplikací Ki-Wi Kiosk.

Celý  systém je koncipovaný tak, aby kdokoliv mohl nahrát svojí fotografii, která se objeví na fasádě muzea, resp. na LED panelech. Fotografie je možné nahrát přes venkovní info kiosek, který stojí přímo u budovy muzea nebo prostředníctví stránek www.skodatvarmuzea.cz . Fotografie pořízené info kioskem jsou nahrávany přednostně.

Svojí fotografii můžete nahrát  po dobu rekonstrukce budovy, která je plánována od 1.7.2011 do 1.7.2012.