Komentáře k příspěvku: Recenze: friendlyway Composer – program pro správu obsahu reklamních a informačních obrazovek http://www.dmarketing.cz/2010/12/recenze-friendlyway-composer-%e2%80%93-program-pro-spravu-obsahu-reklamnich-a-informacnich-obrazovek/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=recenze-friendlyway-composer-%25e2%2580%2593-program-pro-spravu-obsahu-reklamnich-a-informacnich-obrazovek ... digital signage, digital out of home ... Mon, 21 Jan 2013 21:50:19 +0100 http://wordpress.org/?v=2.9.1 hourly 1 Od: Matej Novota http://www.dmarketing.cz/2010/12/recenze-friendlyway-composer-%e2%80%93-program-pro-spravu-obsahu-reklamnich-a-informacnich-obrazovek/comment-page-1/#comment-3793 Matej Novota Wed, 26 Jan 2011 10:52:49 +0000 http://www.dmarketing.cz/?p=1672#comment-3793 Vážený pane Peterko, z Vašeho komentáře k článku jsem se dozvěděl o Vaší nespokojenosti s naším SW. Nemám na Vás jiný kontakt a nevím, pro kterého našeho klienta pracujete-nenašel jsem Vás naší db servisních kontaktů. Rád bych Vám však pomohl s vyřešením Vašeho problému, u kterého jsem si jist, že je snadno řešitelný a není zapříčiněn Composerem jako takovým, jelikož se u žádného jiného klienta nevyskytuje a může být způsoben špatnou konfigurací, nebo instalací některých komponent. Kontaktujte prosím mne, nebo naše servisní oddělení, které Vám s nápravou jistě pomůže (servis@friendlyway.cz, 241 740 104). Naším cílem je dodávat produkty, se kterými budou klienti spokojeni a domnívám se, že se nám to ve valné většině případů daří :) Budeme rádi, když se mezi takové klienty zařadíte i Vy. <blockquote> <a href="#comment-3777" rel="nofollow"> <strong><em>Peterka Miroslav:</em></strong> </a> Dobrý den, tak buď máte novější verzi než my, nebo nevím. Také používáme tento sw na škole, kde máme i terminál a zkušenosti máme následující: Jsou dny kdy informační Tv jde v pořádku, ale pak jsou dny kdy Composer není možný použít ani na jednoduchý slideshov obrázků, případně má veliké problémy, pokud je obrazovka rozdělena na více částí a každá část má pak mít svůj vlastní zdroj médi. to je doslova nepoužitelný – škube se a vypadává obsah. takže pak to vlastně můžete použít jen jako Powerpoint prezentaci, kterou si tam můžeme pouštět i bez toho SW. A není to chybou HW, jelikož se jedná o rychlé a výkonné PC. A klady: Snad jen to prostředí pro vytváření prezentací a rozmístění částí obrazovky. Pěkný den. </blockquote> Vážený pane Peterko,

z Vašeho komentáře k článku jsem se dozvěděl o Vaší nespokojenosti s naším SW.
Nemám na Vás jiný kontakt a nevím, pro kterého našeho klienta pracujete-nenašel jsem Vás naší db servisních kontaktů.
Rád bych Vám však pomohl s vyřešením Vašeho problému, u kterého jsem si jist, že je snadno řešitelný a není zapříčiněn Composerem jako takovým, jelikož se u žádného jiného klienta nevyskytuje a může být způsoben špatnou konfigurací, nebo instalací některých komponent.

Kontaktujte prosím mne, nebo naše servisní oddělení, které Vám s nápravou jistě pomůže (servis@friendlyway.cz, 241 740 104).
Naším cílem je dodávat produkty, se kterými budou klienti spokojeni a domnívám se, že se nám to ve valné většině případů daří :)
Budeme rádi, když se mezi takové klienty zařadíte i Vy.


Peterka Miroslav:

Dobrý den, tak buď máte novější verzi než my, nebo nevím. Také používáme tento sw na škole, kde máme i terminál a zkušenosti máme následující:
Jsou dny kdy informační Tv jde v pořádku, ale pak jsou dny kdy Composer není možný použít ani na jednoduchý slideshov obrázků, případně má veliké problémy, pokud je obrazovka rozdělena na více částí a každá část má pak mít svůj vlastní zdroj médi. to je doslova nepoužitelný – škube se a vypadává obsah. takže pak to vlastně můžete použít jen jako Powerpoint prezentaci, kterou si tam můžeme pouštět i bez toho SW. A není to chybou HW, jelikož se jedná o rychlé a výkonné PC. A klady: Snad jen to prostředí pro vytváření prezentací a rozmístění částí obrazovky. Pěkný den.

]]>
Od: Peterka Miroslav http://www.dmarketing.cz/2010/12/recenze-friendlyway-composer-%e2%80%93-program-pro-spravu-obsahu-reklamnich-a-informacnich-obrazovek/comment-page-1/#comment-3777 Peterka Miroslav Wed, 26 Jan 2011 09:13:59 +0000 http://www.dmarketing.cz/?p=1672#comment-3777 Dobrý den, tak buď máte novější verzi než my, nebo nevím. Také používáme tento sw na škole, kde máme i terminál a zkušenosti máme následující: Jsou dny kdy informační Tv jde v pořádku, ale pak jsou dny kdy Composer není možný použít ani na jednoduchý slideshov obrázků, případně má veliké problémy, pokud je obrazovka rozdělena na více částí a každá část má pak mít svůj vlastní zdroj médi. to je doslova nepoužitelný - škube se a vypadává obsah. takže pak to vlastně můžete použít jen jako Powerpoint prezentaci, kterou si tam můžeme pouštět i bez toho SW. A není to chybou HW, jelikož se jedná o rychlé a výkonné PC. A klady: Snad jen to prostředí pro vytváření prezentací a rozmístění částí obrazovky. Pěkný den. Dobrý den, tak buď máte novější verzi než my, nebo nevím. Také používáme tento sw na škole, kde máme i terminál a zkušenosti máme následující:
Jsou dny kdy informační Tv jde v pořádku, ale pak jsou dny kdy Composer není možný použít ani na jednoduchý slideshov obrázků, případně má veliké problémy, pokud je obrazovka rozdělena na více částí a každá část má pak mít svůj vlastní zdroj médi. to je doslova nepoužitelný – škube se a vypadává obsah. takže pak to vlastně můžete použít jen jako Powerpoint prezentaci, kterou si tam můžeme pouštět i bez toho SW. A není to chybou HW, jelikož se jedná o rychlé a výkonné PC. A klady: Snad jen to prostředí pro vytváření prezentací a rozmístění částí obrazovky. Pěkný den.

]]>
Od: Martin Fichtner http://www.dmarketing.cz/2010/12/recenze-friendlyway-composer-%e2%80%93-program-pro-spravu-obsahu-reklamnich-a-informacnich-obrazovek/comment-page-1/#comment-3497 Martin Fichtner Thu, 20 Jan 2011 15:43:23 +0000 http://www.dmarketing.cz/?p=1672#comment-3497 Máme přes Composer udělané vlastní TV vysílání. Tento SW mohu doporučit. Používáme ho na našich půjčovnách pro informování zákazníků o našem nářadí. Zároveň zobrazujeme aktuální zprávy z Prahy. Zjednodušilo nám to práci s aktualizací a přineslo nové možnosti. Máme přes Composer udělané vlastní TV vysílání. Tento SW mohu doporučit. Používáme ho na našich půjčovnách pro informování zákazníků o našem nářadí. Zároveň zobrazujeme aktuální zprávy z Prahy. Zjednodušilo nám to práci s aktualizací a přineslo nové možnosti.

]]>